Merak edilen sorular

Merak edilen sorular

316L çelik takı kararır mı?

316L Ayar anti alerjik medikal çelikten yapılmıştır. Ürün çeliğin en üst ayarı medikal çelik sınıfı olan 316L ayardan yapıldığı için anti alerjiktir. Kesinlikle kararma yada solma yapmaz.

 

Takıların kararmaması için ne yapmalı?

Yarım su bardağı beyaz sirke ile 2 yemek kaşığı karbonatı güzelce karıştırdıktan sonra takılarını 2-3 saat kadar bu karışımın içinde bekletmelisin. Ardından durulama ve kurulama işlemlerini de yaparak gümüş takılarını tekrar kullanmaya başlayabilirsiniz

 

Çelik kolye suya dayanıklı mı?

Çelik kolyeler, paslanmadıkları için oldukça kullanışlı aksesuarlardır. Altın ve gümüş gibi kolyelere alternatif olarak geliştirilen bu tasarımlar hem iltihap yapmayıp hem de vücutta herhangi bir alerjen etki göstermez. Öte yandan suya dayanıklı oldukları için de sıklıkla kullanılır.

 

Çelik mi pahali gümüş mü?

Çelik, gümüşe göre ucuz bir hammaddedir. Bu nedenle çelikten üretilen takılar gümüşten üretilen takılara göre daha ucuzdur. Gümüş takılar ise ayarlarına ve işçiliklerine göre fiyatlandırılarak satılır

 

 

Takıların çelik olduğunu nasıl anlarız?

Çelik takıların en önemli özelliklerinden biri, paslanmaz ve kararma yapmaz olmalarıdır. Bu takılar genellikle 301, 304, 304L, 316L kalitelerinde çelikten üretilmektedirler. En kaliteli çelik ise, kararma, solma, paslanma ve bozulma özellikleri olmayan 316L kalite çeliktir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler: Merak edilen sorular
Eylül 28, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR